Mvh søker utvikler som utvikler interesse for denne stillingen
Alle oss

Mvh søker utvikler som utvikler interesse for denne stillingen

Mvh er et reklame-, teknologi- og designbyrå som skaper kommunika­sjon som engasjerer. Med kunder som; BAMA, PowerOffice, Joker, Marketer, Bakehuset og Svenn, Mvh sine egne utviklingsprosjekter og gode relasjoner til resten av byrå-Norge, får du regelmessig utfordret kompetanseregisteret og anledning til å eksperimentere med teknologi.

Har du solid frontend-kompetanse (HTML, CSS, JS), god erfaring med å integrere mot eksterne tjenester og kjenner React ut og inn? Mestrer du ting som Git, NPM og Webpack? Blir du motivert av å bruke teknologi for å løse kreative utfordringer? Da er det store muligheter for at vi er en god match.

Du er en lagspiller, men trives også med å håndtere prosjekter selvstendig. Du er ikke redd for å ta ansvar og har en løsningsorientert tilnærming. Du evner å formidle tanker og ideer til både kolleger og kunder som begeistrer og overbeviser.

Vi har ingen fixed stack, men har i det siste jobbet mye med; React, Firebase, NextJS, Node, Prisma og Gutenberg. I fremtiden har vi interesse av å se nærmere på det fysiske Internett, AR, VR og maskinlæring for å nevne noe.

Det forventes ikke at du er ekspert på alt, men det vil være et stort pluss dersom du har gode WordPress- og Sanity-kunnskaper, erfaring med relasjonsbasert og ikke-relasjonsbasert databaser, kompetanse med å bygge API-baserte tjenester, erfaring med håndtering og lagring av data (sikkerhet, arkitektur, skalering), luktet på JS-backend (Node.js) og er trygg på å estimere, selv vage oppgaver.

I Mvh lover vi deg mye ansvar, mulighet til å være med på å forme et spennende byrå og tech-avdeling i vekst. Du får gode utviklingsmuligheter sammen med 18 hyggelige, engasjerte og dyktige kolleger. I en normal hverdag holder vi til i trivelige lokaler på Hoff i Oslo.

Ønsker du å jobbe med oss? Send en kortfattet søknad og CV til jonas@mvh.no før mandag 19. april 2021 kl. 08:00.