Podcast for Deli de Luca
Deli de Luca
2021

Podcast for Deli de Luca

Spørsmål om hovedsteder, matretter og filmer – en god quiz er populært for både store og små! I samarbeid med Deli de Luca og foredragsholder Pellegrino Riccardi utviklet vi en quizpodcast for å gi det norske folk en smak av Italia og litt god, gammeldags underholdning. 

Vi utviklet idé og konsept, og skrev manus med quizmaster Pellegrino Riccardi som kunne by på italienske fun facts og spennende historier fra hjemlandet sitt. I tillegg lagde vi en italiensk-inspirert jingle som ble brukt i begynnelsen av alle episodene. Vi designet også logo og podcastcover til quizen. 

Quizen bestod av 10 episoder med enkle og vanskelige spørsmål for lyttere i alle aldersgrupper. Quizene var tilpasset til å spilles av i bil og var krydret med tips om Deli de Lucas supre sommertilbud i tråd med kampanjen. 

Podcasten ble markedsført gjennom annonser på Facebook og Snapchat, samt på plakater og flyers på Deli de Luca med en tilhørende QR-kode som ledet direkte inn til quizens hjemmeside. 

Og det viste seg at det norske folk er interessert i quiz! Tilnærmet halvparten som klikket seg inn på podcastens hjemmeside hørte på podcasten. Podcastens mest populære episoder var Hva kan du om ItaliaHovedsteder i Europa og Film og serier, som kanskje ikke kommer som noen stor overraskelse for de av oss som er store quizfans.

Podcasten var en del av vår sommerkampanje for Deli de Luca.  

Hør første episode her: