PowerOffice med ny digital tilstedeværelse
PowerOffice
2019

PowerOffice med ny digital tilstedeværelse

Regnskap er en bransje som for mange kan virke komplisert og litt traust, og det preger også kommunikasjonen til de fleste aktørene i denne bransjen. Men ikke alle!

For å bryte med de etablerte konvensjonene, skapte vi en stil og en tone som var tiltalende og leken, men samtidig beholdt seriøsiteten som denne bransjen sitter på. Dette uttrykket ble til i starten av samarbeidet, og har vedvart helt frem til i dag.

Dette universet har Mvh fanget essensen fra i den siste evolusjonen til PowerOffice.no. Sammen med det lekne uttrykket, skaper man en klar assosiasjon til fargespekteret gjennom tydelig og enhetlig fargebruk. Gjennom illustrasjon og animasjon har Mvh skapt en nettside som, lik PowerOffice, overrasker, redefinerer og skaper entusiasme.

Løsningen er bygget fra grunnen av med WordPress som CMS, og er skreddersydd for å møte PowerOffice sine behov. Full fleksibilitet til å enkelt sette sammen nye undersider, gjennom et rikt utvalg av responsive moduler, gjør at nettsiden er bygget for skalering, frihet og varighet.

I tillegg til selve nettstedet til PowerOffice har Mvh, gjennom hele samarbeidet, designet og utviklet en rekke moduler, komponenter og funksjonalitet.